Data Project Management

Als je datagedreven werkt, wil je dat ook alles ook wérkt. Wij borgen de continuïteit en helpen je uit te breiden.

Altijd de juiste competenties beschikbaar

Wil je er zeker van zijn dat je datagedreven processen soepel blijven lopen? Dat je niet alleen de juiste beslissingen maakt rondom de opzet data operatie, maar dat je tooling en processen ook echt soepel blijven werken?

Via onze Data Services kun je altijd terecht bij onze Data Consultants. Zij helpen je om je data operatie optimaal in vorm te houden en bij te sturen waar nodig.


Van data naar doen

  • Altijd beschikking over de juiste expertise
  • Flexibele inzet van diverse specialisten waar nodig
  • Vaste contactmomenten (ook op locatie)
  • Advies op afstand via onze Service Desk
  • Een vooraf gesteld, helder urenbudget
  • Compensatie piek- & dalbelasting
  • Evaluatie meetings & roadmaps voor de toekomst


Een team van specialisten die je helpen de continuïteit van je data processen te borgen.

Beheer

We zorgen ervoor dat je compliant en veilig datagedreven kunt ondernemen. Hiervoor ontwikkelen en implementeren we processen, procedures én de benodigde documentatie.


Onderhoud

Technologische ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar snel op. We helpen je proactief om up-to-date te blijven. Zo bewegen je data infrastructuur en processen mee met de markt.


Uitbreiding

Er is altijd een volgende stap die je kunt nemen om effectiever met je data om te gaan. We ondersteunen je bij de uitbreiding van je data operatie en helpen je stap voor stap verder te groeien.


Monitoring

Ben je nog steeds compliant? Werkt alle tagging op de website naar behoren en klopt de data die je verzamelt nog? We monitoren je datakwaliteit en lossen meetfouten  snel op.

De juiste kennis op het juiste moment

Nergens komt zoveel specialistische kennis samen als bij Novalinq. We begrijpen dat het fijn is om samen te werken met een vast team en bieden dat ook waar nodig. Doordat we verschillende typen specialisten hebben, kunnen we de competenties die je nodig hebt flexibel inzetten. Zo weet je zeker dat je beschikking hebt over specifieke kennis op het moment dat jij het nodig hebt.

Interesse?

Of je nu al een hele datastrategie hebt staan, of dat je nog moet starten, wij denken graag met je mee in het realiseren van een datagedreven organisatie. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.
Bedankt voor het invullen! We bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Novalinq. Kickstart je data.

Ontdek hoe wij waarde toevoegen met de overvloed aan digitale informatie.

Wij kickstarten, adviseren, bieden ondersteuning of nemen een data project van A tot Z voor je uit handen. Met data science management helpen wij het fundament van je dataprocessen op orde te brengen en te borgen.

Wil je zelf leren hoe je meer waarde uit je data haalt? Dan verzorgen we opleidingen of op maat gemaakte leertrajecten voor jou, je team of hele organisatie.