Data Engineering

Lever iedereen betrouwbare en betekenisvolle data uit een solide, schaalbare infrastructuur.

Data lake implementeren? 

Data Pipeline Development

Een data lake is een nieuwe vorm van een centrale data huishouding. Onze Data Engineers zorgen ervoor dat je data lake implementatie robuust en schaalbaar wordt. Zo zorgen we ervoor dat je (Big) Data Analisten effectief te werk kunnen gaan met een robuust data lake.

Big data architectuur opzetten? 

Architectuur & Organisatie

Als vervolgstap in je big data plan is het opzetten van een architectuur een noodzakelijke stap. Dit is een plan waarbinnen volgende stappen gezet kunnen worden. Hiermee kun je stap voor stap richting je stip op de horizon gaan. Zorg ervoor dat je Data Engineers en Data Scientists weet waar ze binnen werken.

Modellen operationaliseren?

Machine Learning Lifecycle Management

Een veelvoorkomend probleem bij Data Science initiatieven is dat het blijft bij een onderzoek. Om machine learning modellen daadwerkelijk in je bedrijfsprocessen toe te passen heb je een specifiek engineering specialisme nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat je modellen in productie komen en hun toegevoegde waarde realiseren.

Van strategie naar datacollectie

Wil je data gaan verzamelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je al een eind op weg en wil je hulp bij het monitoren van je processen en het bewaken van de kwaliteit? Of heb je het gevoel dat de data die je verzamelt niet optimaal bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen? Novalinq helpt je op een gestructureerde manier relevante en betrouwbare data te verzamelen.

Interesse?

Of je nu al een hele datastrategie hebt staan, of dat je nog moet starten, wij denken graag met je mee in het realiseren van een datagedreven organisatie. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.
Bedankt voor het invullen! We bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Novalinq. Kickstart je data.

Ontdek hoe wij waarde toevoegen met de overvloed aan digitale informatie.

Wij kickstarten, adviseren, bieden ondersteuning of nemen een data project van A tot Z voor je uit handen. Met data science management helpen wij het fundament van je dataprocessen op orde te brengen en te borgen.

Wil je zelf leren hoe je meer waarde uit je data haalt? Dan verzorgen we opleidingen of op maat gemaakte leertrajecten voor jou, je team of hele organisatie.