Incompany

Wij verzorgen jouw maatwerktraject.

Maatwerk

Waarom een maatwerktraject?

Wil je meerdere collega’s tegelijk laten opleiden? Of een opleiding die afgestemd is op jouw specifieke situatie? Alle opleidingen die Novalinq aanbiedt zijn op maat af te stemmen naar jouw wensen.

Het is de ideale manier om draagvlak te creëren binnen de organisatie! Een maatwerktraject draagt bij aan innovatie, verbinding en resultaat van medewerkers.

Wij bieden twee vormen van maatwerk aan.

  • 1 op 1 opleiding
  • Opleiding voor meerdere collega’s


1
Volledig op maat

Met onze docent stel je het programma samen. Zo behandel je de vraagstukken en cases die voor jou, je team of jouw organisatie van toepassing zijn.

2
Effectief

Jij bepaalt de groepsgrootte. Dit kan 1 op 1 of met een gehele groep. Dit heeft als voordeel dat je individuele behoeften of specifieke groepen medewerkers kan leren hoe zij zelf data analytics kunnen toepassen in specifieke situaties.

3
Flexibel

Jij bepaalt! Wanneer je wilt en hoe lang je wilt.

4
Op Locatie

Afhankelijk van jouw behoeften verzorgen wij de training op locatie. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in Haarlem.

Top 3 incompany opleidingen

Apply
Data Engineering 360°
Ik word een data engineer.
lees meer
Support
Data Science Projectmanagement
Ik geef leiding aan het data science team
lees meer
Apply
Big Data Professional
Ik snap big data en kan het toepassen.
lees meer

Interesse?

Of je nu al een hele datastrategie hebt staan, of dat je nog moet starten, wij denken graag met je mee in het realiseren van een datagedreven organisatie. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.
Bedankt voor het invullen! We bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle trainingen en opleidingen

Data Science opleidingen in Python en R voor beginners tot aan expert, data engineering met Azure en Spark en data visualisatie in PowerBI.