Incompany

Wij verzorgen jouw maatwerktraject.

Een incompany training voor het beste resultaat

Alle incompany trainingen volledig op maat

Wil je meerdere collega’s tegelijk laten opleiden? En wil je een opleiding die afgestemd is op jouw specifieke situatie? Alle opleidingen van Novalinq passen we aan naar jouw wensen.

Een op maat gemaakte training is de ideale manier om draagvlak te creëren binnen de organisatie. Een incompany training draagt bij aan innovatie, verbinding en resultaat.

Wil je je medewerkers op korte termijn bijspijkeren op een specifiek kennisgebied of helemaal bijpraten op een actueel thema? Novalinq heeft diepgaande kennis van datagedreven werken, programmeren in R of Python, data science project management, data engineering en kunstmatige intelligentie (AI). 

Wil je aan teambuilding doen, of via uitgekiend verandermanagement een digitale transformatie doorvoeren? Ook hiervoor ben je bij Novalinq aan het juiste adres.

Een incompany training is een van de meest effectieve, efficiënte en voordelige manieren om de juiste kennis en relevante ervaring op het juiste moment over te dragen.

Een incompany training is altijd volledig op maat. Dat betekent dat je een 1-op-1 opleiding kunt aanvragen, een opleiding voor het gehele bedrijf kunt opzetten en alles ertussenin.

Zo maken wij in 3 stappen een incompany training voor jou

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens dit telefonische kennismakingsgesprek inventariseren we de businesscase, leerdoelstellingen, uitdagingen en overige behoeften en wensen.

Samen bespreken we de mogelijkheden van een maatwerktraject, waarbij de situatie in jouw organisatie centraal staat. Mocht je hierna met ons in zee willen gaan, dan volgt er een gesprek met de docent.

Gesprek met de docent

Tijdens dit tweede telefonische kennismakingsgesprek zal de Novalinq-docent dieper ingaan op de opleidingsbehoeften. Het uitgangspunt hierbij is dat de docent meedenkt over bedrijfseigen vraagstukken en dit vertaalt naar concrete leerdoelstellingen.

Tijdens dit gesprek worden onderstaande punten uitvoerig besproken:

  • Wat zijn je uitdagingen en leerdoelstellingen?
  • Aan welke businesscase wil je werken?
  • Wat is de aanwezige voorkennis van de cursist(en)?
  • Welke onderwerpen zijn het meest belangrijk?
  • Op welke data wil je de incompany training volgen?
  • Wat zijn je overige behoeften en wensen?

Jouw incompany training op maat

Nadat we alle informatie hebben uitgewisseld, stemmen we de incompany training volledig af op jouw specifieke situatie en wensen.

Met een flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens voldoen en garanderen wij een maximale aansluiting. En zo boek jij snel en maximaal resultaat.

1
Kies je eigen bedrijfscasus


> Bij een incompany training wordt ook het lesmateriaal op maat gemaakt.

> Je kunt de inhoud volledig toespitsen op een eigen bedrijfscasus en deze er in de toekomst weer bij pakken. Je kunt een lastig actueel probleem inbrengen waar jouw organisatie mee worstelt, zonder dat je bang hoeft te zijn voor het schenden van privacy of geheimhoudingsplicht. 

> Je bent tijdens de training ook actief aan het werk met de praktijk.

2
Gebruik eigen praktijkvoorbeelden


> Je gebruikt je eigen praktijkvoorbeelden als input. De impact en herkenbaarheid zijn hierdoor groot en de participatie kun je zo maximaal benutten.

> Je kunt de cursisten desgewenst laten meedenken over de globale inhoud van de training.

> Je hoeft geen concessies te doen aan de inhoud van het programma. Wij spelen in en borduren voort op de collegiale band die meestal al bestaat tussen de cursisten.

3
Profiteer van kostenvoordelen


> Incompany trainingen zijn goedkoper dan trainingen met een open inschrijving. Je betaalt immers een vast bedrag in plaats van een inschrijvingsbedrag per persoon.

> Je vermijdt reiskosten, catering en verblijfskosten door in je eigen vertrouwde omgeving te blijven.

> Je bespaart reistijd én je medewerkers kunnen voor en na de training nog even aan hun bureau schuiven.

4
Bepaal zelf je planning


> Je bent niet afhankelijk van specifieke trainingsdata van de opleider. Hierdoor kun je snel resultaten boeken.

> Het is eenvoudiger om de trainingsinhoud tussentijds bij te sturen, zowel qua planning als qua inhoud.

Top 3 incompany opleidingen

Apply
Data Engineering 360°
Ik word een data engineer.
lees meer
Apply
Big Data Professional
Ik snap big data en kan het toepassen.
lees meer
Apply
Data Science 360°
Ik word een advanced data analist.
lees meer

Interesse?

Of je nu al een hele datastrategie hebt staan, of dat je nog moet starten, wij denken graag met je mee in het realiseren van een datagedreven organisatie. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.
Bedankt voor het invullen! We bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle trainingen en opleidingen

Data Science opleidingen in Python en R voor beginners tot aan expert, data engineering met Azure en Spark en data visualisatie in PowerBI.