Over Novalinq

Ontdek hoe wij waarde toevoegen met de overvloed aan digitale informatie.

Wij helpen jou te ontdekken wat jij kan doen met data. Dit doen we door het geven van opleidingen en het kickstarten van data projecten.

Novalinq is gespecialiseerd in data analyse, data science en data engineering.

Het is onze missie om individuen en organisaties te helpen om hun data om te zetten in actie. Ontdek hoe wij waarde toevoegen met de overvloed aan digitale informatie.

Leer het zelf doen en toepassen in onze academy of kickstart jouw data project samen met ons development team.

Visie

Novalinq gelooft in organisaties die wendbaar en datagedreven zijn en zich continu kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Zo zullen zij voorblijven op hun concurrentie en voortdurend bezig zijn om hun mensen, data en performance te verbeteren.

De juiste data is de basis om een goede beslissingen te kunnen maken. Dit zal namelijk leiden tot de beste resultaten. Data is het fundament van een goede beslissing en niet het eindresultaat. Dit realiseer je door de juiste data te verzamelen, te structureren en te interpreteren. Wij helpen je dit te doen.

Start small and simple

Data is doen. Iedereen kan starten met Big Data, immers iedereen komt in aanraking met data. Om de beste inzichten uit de data te halen, moet je ervoor zorgen dat de organisatie slimmer wordt. Het is dan ook belangrijk om zoveel mogelijk medewerkers op te leiden in Big Data en actief te betrekken om datagedreven te worden.

Wij hebben ruime ervaring met doceren en implementeren van data science in organisaties. Dit zorgt ervoor dat wij snappen hoe je data omzet in actie, de uitdagingen kennen en dit vertaald naar het toepassen van data in elke beslissing, proces en doelstelling.

Ons team

Bert van der Zee

Bert van der Zee

Oprichter Novalinq

Zijn missie is individuen en organisaties helpen om hun data om te zetten in succes.

Dewi de Baat

Dewi de Baat

Mede-eigenaar & data architect

Het is zijn passie om zijn kennis op een eenvoudige en positieve manier te doceren aan zijn studenten.

Ido de Baat

Ido de Baat

Mede-eigenaar & projectleider

Zijn grote passie is het oplossen van complexe vraagstukken en iedereen mee te krijgen.

Rachel van der Linden

Rachel van der Linden

Marketing Manager

Rachel onderzoekt mogelijkheden om bruggen te slaan tussen de werelden van het toerisme en die van data-analyse en -beheer.

Timo Leemans

Timo Leemans

Data specialist

Alles kan voor goed en kwaad worden gebruikt - zo ook AI. En dat is nu precies wat Timo zo enorm fascineerde dat hij data science instapte.

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag op de hoogte van ons opleidingenaanbod, geven je tips en delen onze beste blogs met je.

Bedankt voor je aanmelding!
Er is iets fout gegaan.