Blog

Wij zijn Novalinq. Van het doceren, interpreteren en presenteren van data tot aan het creëren van complexe voorspelmodellen.

12
03
2021
Fraudedetectie

Leestijd 3 minuten

We weten ondertussen allemaal dat de belastingdienst en banken gebruikmaken van fraudedetectie. In veel gevallen voorkomt dat grote problemen. Data science is in te zetten om fraude te voorkomen, maar hoe gaat dit proces in zijn werk? In dit artikel kijken we welke informatie er wordt gebruikt en halen we een voorbeeld aan van fraudedetectie dat ons allemaal kan gebeuren.

Geschreven door:
Ido de Baat
lees meer
2
02
2021
Veel vriendinnen gaan bijna met pensioen, voor mij begint het pas!

8 minuten

Jezelf omscholen voor betere kansen op de arbeidsmarkt blijft altijd een hot topic. Het kan om een hele waaier aan redenen zijn dat je voor omscholing kiest. Vaak is het een samenloop van omstandigheden. Wat de reden ook is maakt niet uit, uiteindelijk begin je er aan om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe kansen aan te grijpen! 

Geschreven door:
Ido de Baat
lees meer
25
11
2020
Artificial Intelligence

Leestijd 6 minuten

Wat is Artificial Intelligence? Wat kun je er mee doen en wat wordt er mee bedoeld? Vele lopen rond met deze vragen, maar kunnen geen duidelijk antwoord vinden. Hopelijk kan ik hier antwoord op geven en je enigszins op weg helpen.

Geschreven door:
Dewi de Baat
lees meer
15
06
2020
Het begin van Novalinq

Leestijd 5 minuten

Bert van der Zee, Big Data Specialist en oprichter van Novalinq. Bert heeft zich de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in Big Data, Artificial Intelligence, en de bijbehorende ontwikkelingen.

Geschreven door:
Bert van der Zee
lees meer

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag op de hoogte van ons opleidingenaanbod, geven je tips en delen onze beste blogs met je.

Bedankt voor je aanmelding!
Er is iets fout gegaan.