Development

Wij kickstarten jouw data project.

Als organisatie beschik je over steeds meer data. Maar wat kan je er mee doen? Hoe kan je data science inzetten binnen je processen? En hoe richt je de organisatie dan in?

Onze expertise

Samen op reis om jouw data om te zetten in succes. Van het interpreteren en presenteren van data tot aan het creëren van complexe voorspelmodellen. Wij ondersteunen je om uiteindelijk op eigen kracht een datagedreven organisatie te zijn.
01
Advies

Steeds meer organisaties willen datagedreven werken. Wij helpen om processen in kaart te brengen, belangen af te wegen, beleid te toetsen en met goede oplossingen te komen die iedereen begrijpt.

02
Starten met Big Data

Beginnen met Big Data vraagt om rustig en klein beginnen anders wordt het heel snel een Big Disappointment. Het is belangrijk om eerst de belangrijkste principes, methodes en gereedschappen te leren kennen in een veilige omgeving. 

03
Data Analyse 2.0

Grip krijgen op de data analyse processen is een
cruciale stap om de governance compatibel te laten werken. Dit resulteert in schaalbare technieken, reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid van de resultaten.

04
BI ondersteuning

Een goede informatievoorziening is cruciaal om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dit leidt direct tot hogere kwaliteit en lagere kosten. 

Interesse?

Of je nu al een hele datastrategie hebt staan, of dat je nog moet starten, wij denken graag met je mee in het realiseren van een datagedreven organisatie. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.
Bedankt voor het invullen! We bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle online trainingen en opleidingen

Data Science opleidingen in Python en R voor beginners tot aan expert, data management opleidingen en data visualisatie trainingen in PowerBI.