Data Analytics

Verzamel betrouwbare data en transformeer deze naar real-time dashboards, heldere inzichten en objectieve adviezen.

Inzichten uit je data halen? 

Analytics & Insights

We halen inzichten uit data via de beschikbare bronnen van je organisatie en vertalen die data naar bruikbare inzichten en datagedreven acties. Ons development team kan aan de slag met alle typen data. Ze werken tool onafhankelijk en hebben ervaring in verschillende sectoren.

Data bruikbaar maken?

Advanced Data Analytics

Grote hoeveelheden en/of slecht gestructureerde data is niet altijd te analyseren met een analytics tool. Dit soort analyses worden vaak Advanced Analytics genoemd. Een advanced data analist met technische vaardigheden analyseert je data met behulp van talen als SQL, Python en R.

Van data analyse naar datagedreven beslissingen

Heb je het gevoel dat je niet uit je data haalt wat erin zit? Of beschik je al over allerlei online rapportages, maar zijn ze zó ingewikkeld dat je ze niet gebruikt? Novalinq helpt je betere beslissingen te maken op basis van inzichten uit data.

Interesse?

Of je nu al een hele datastrategie hebt staan, of dat je nog moet starten, wij denken graag met je mee in het realiseren van een datagedreven organisatie. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.
Bedankt voor het invullen! We bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Novalinq. Kickstart je data.

Ontdek hoe wij waarde toevoegen met de overvloed aan digitale informatie.

Wij kickstarten, adviseren, bieden ondersteuning of nemen een data project van A tot Z voor je uit handen. Met data science management helpen wij het fundament van je dataprocessen op orde te brengen en te borgen.

Wil je zelf leren hoe je meer waarde uit je data haalt? Dan verzorgen we opleidingen of op maat gemaakte leertrajecten voor jou, je team of hele organisatie.