Data Science

Zet (big) data om naar praktische inzichten, modellen en geautomatiseerde systemen.

Advanced Analytics die concrete waarde toevoegt?

Data Science voor Business

Voor diepgaande datavragen heb je Data Scientists nodig met brede kennis en technische vaardigheden. Ons development team kan elke datavraag aan. We stellen de juiste businessvraag en maken met geschikte tooling oplossingen die je helpen het gewenste resultaat te behalen. Je organisatie en de mensen die ermee gaan werken zijn hierbij de belangrijke factoren.

Moeilijk meetbare begrippen toch meetbaar maken?

Data Science voor Research

Hoe meet je klantbeleving? Of de kwaliteit van een dienst? Bijna iedere organisatie heeft dit soort vragen maar weet niet goed hoe je de antwoorden uit je data haalt. Ons development team kan dit als de beste. Ze doen dit door op basis van wetenschappelijke kennis je bestaande en nieuwe data te doorgronden met behulp van geavanceerde technieken.

Data Science operationeel maken?

Data Science Engineering

Met alleen een model, kun je niet veel. Je moet het ook integreren met je bestaande tools en processen én onderhouden. Hiervoor is een vorm van engineering nodig. Dit is een relatief nieuw vakgebied met veel onbekende uitdagingen en weinig beschikbare specialisten die ze aankunnen. Wij helpen je stap voor stap de infrastructuur te bouwen die je nodig hebt.

Van strategie naar intelligentie

Wil je een uitdaging aanpakken of een probleem oplossen met behulp van een Data Science bureau? Of maak je al gebruik van datamodellen en -toepassingen, maar worden ze niet effectief ingezet?

Onze Data Scientists helpen je diepgaande datavragen te beantwoorden, schaalbare datamodellen te bouwen én te operationaliseren. Ze kijken hierbij kritisch naar je data infrastructuur, processen en mensen en implementeren de tools die je nodig hebt.

Interesse?

Of je nu al een hele datastrategie hebt staan, of dat je nog moet starten, wij denken graag met je mee in het realiseren van een datagedreven organisatie. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen snel contact met je op.
Bedankt voor het invullen! We bellen je zo spoedig mogelijk terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Novalinq. Kickstart je data.

Ontdek hoe wij waarde toevoegen met de overvloed aan digitale informatie.

Wij kickstarten, adviseren, bieden ondersteuning of nemen een data project van A tot Z voor je uit handen. Met data science management helpen wij het fundament van je dataprocessen op orde te brengen en te borgen.

Wil je zelf leren hoe je meer waarde uit je data haalt? Dan verzorgen we opleidingen of op maat gemaakte leertrajecten voor jou, je team of hele organisatie.